5 Ekim 2010 Salı

KARNIYARIK BÖREK


istenilen sayıda yufkanın üzeri hafifçe yağ ile ıslatılır,üzerine herbir yufka için 1 yemek kaşığı un serpilir (çıtır çıtır olması ve çıtırlığını koruması için).
4 e kesilir,içine kaşar loru yada herhangi bir iç harç eklenir.kalın sigara böreği şeklinde sarılır.kenarlardan 2şer cm boşluk kalacak şekilde ortasından kesilir.el yardımı ile hafif açılan boşluğa domates ve biber dilimi ilave edilir. yum. sarısı sürülür.200* kızarana kadar pişirilir.

2 yorum:

Fuat Gencal dedi ki...

Çok güzel, çok leziz ve iştah açıcı görünüyor. Ellerinize, emeğinize sağlık.

Saygılar.

GÜL dedi ki...

teşekkür ederim