Hamuru:
100 gr. erimiş marg.,1 çay bard. sıvı yağ,1 çay bard. yoğurt,2 yum (1 sarısı üzerine), 2çay kaş. tuz,1 yem. kaş. sirke.kabr. tozu,aldığı kadar un ile kulak memesinden biraz sert olacak şeki,lde hamur hazırlanır. ½ cm. kalınlığında yuvarlak hamur açılır.üçgen parçalara bölünür.geniş kısmınauzunlamasına sosis koyulur.uç kısmına kadar rulo yapılır.ay çöreği şeklinde bükülür. üzerine yum. sarısı sürülür,susam serpilir. 200* pişirilir.
2 yorum:
Gece gece ağzımız suları aktıellerine sağlık çok güzel hepsi. İlk defa ayrıntışı bakma fırsatım oldu ama bu saatte bakmasaymışım keşke :PP
Yapmayı düşündüğüm tariflerin var inşallah vakit bulur yaparım yapacak çok şey var hepsi çok güzellll :)
hoşgeldin zeynep,teşekkür ederim :)
Yorum Gönder