25 Mayıs 2009 Pazartesi

İskender Kebabı


2 yorum:

"Zeynep" dedi ki...

Süper görünüyo Gülcüm ellerine sğlık ekmekle mi pideyle mi yaptın? hazır dönerle etle mi yaptın ? Yani kısacası tarifi sabırsızlıkla bekliyorum. İskender kebabı çok severim, evde de bi deniyim bakalım ;)

GÜL dedi ki...

zeynep,teşekkür ederim.

ekmeğini,fırınlarda satılan ramazan pidesi ile yaptım.çok güzel oldu normal ekmekle de olur.

eti; pınarın hindi döneri.

pideyi dilimledim,üzerine az miktar sıvı yağda ısıttığım döneri yaydım.

1 yemek kaşığı salçayı sulandırıp,içine baharatlar ilave ettim.bir taşım kaynattım.üstüne döktüm.en son üzerine hafif kızmış tereyağ döktüm.ayıla bayıla yidik :)
eşim yoğurtlu sevmiyor,ben yoğurdu servis tabağıma aldım.